avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Activitate Cosconea344

Activitate Cosconea344

CHKa a scris:

... . Nu vor fi avand dreptul ( ? ) sa mearga la asociatia de proprietari , dar si-l vor lua singuri . Si nu la asociatie , la doi-trei vecini - din cei care stau pe bancute pe langa bloc - si intreaba unde locuieste X ,....

Hai că sunteți tare dom'le ,lucrați cumva ca recuperator creanțe și umblați pe străzi sa cautati persoana X?
Sa nu-mi spuneți (exact ca în 1900 toamna) că umblați și cu caiețelul și pixu prin vecini să obțineți informații despre debitori, eu știam că se pot obține date despre domiciliu din cartea de identitate ,datele de identificare sunt in contractul de credit, dar n-ai ce sa faci..
Apoi asta e doar un fleac, stai sa vezi când se prezintă domnii recuperatori la usa, sa nu fie confundați cu Martorii lui Iehova..
Pentru un credit nebancar pe care nu am reușit sa-l restitui, am fost căutat la telefon de un reprezentant flex credit din oraș care mi-a adresat o sumă de amenințări printre care :- mi se va bloca toate conturile și nu voi putea scoate nici-un ban,inclusiv salariu, iar judecătorul exec ar fi in alt oraș va trebuie sa merg la el sa rezolv (citez reprezentantul)
-Voi fi căutat la asociația de proprietari și va ieși urat.
In urma acestor discuții am încetat să le mai răspund la telefon deoarece mă simt hărțuit, iar ei au pârghiile legale pentru a-și recupera datoria.
Acum vă întreb pe voi, deoarece nu am studii juridice și cunoștințe în domeniu , ce drept legal au domnii de la această institutie sa mă amenințe că îmi vor lua toți banii, și că mă vor pune drumuri sau mai bine spus de când are voie exec judecătoresc să-mi blocheze absolut toți banii din contul salarial sau ce treabă are asociația de proprietari cu datoria mea la un IFN
Mulțumesc anticipat