Buna ziua!
Intampin si eu o problema! Daca ma puteti ajuta cu un sfat! Acum 3 ani am facut un imprumut pe firma( suntem 2 asociatii la firma ( fratii)) ( pe frate nu -l mai intereseaza sa platim datoria, si este una destul de mare, dar eu doresc sa scap pentru mine ai viitorul familiei) am platit o perioada, dupa am inceput sa nu mai avem incasari,nu am mai reusit sa platim, sa pus sechestru pe conturi si sau restras sumele ce mai aveam in conturile personale! Dupa aceea am reusit sa stam de vorba cu executorul sa platim o anumita suma de bani! Am platit cam 3 luni , dupa aceea nam mai reusit sa achitam nimic( am intrat intr-o perioada foarte proasta)! Anul trecut am fost oprit de politie de 2 ori si mi-a luat talonul l-a ambele masini!( fiind sub sechestru).
Doresc sa vorbesc din nou cu executorul ,daca pot plati o suma pe bani lunar,( stiu sigur ca ma incadrez, acum are si sotia un loc de munca si ne mai ajuta si copilul)!
Se poate stabili o rata lunara mai mica?
Sechestrul dupa auto se poate ridica, sau doar dupa ce achit intreaga suma( chiar nu dispun de a putea achitat tot), cum reusesc sa iau talonul inapoi( mai avem un copil mic, si ne trebuie sa putem sa ne deplasam mai usor pentru scoala)
Ce ma sfatuiti sa fac?!
Va multumesc din suflet pentru eventualele raspunsuri!