avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate razbunatorul1991

Activitate razbunatorul1991

Buna ziua. Am inteles ca am deschis un dosar penal de catre Politia Transporturi Craiova. Eu fiind din Bucuresti. Cat de legal este ? Dosarul nu este afisat public pe internet pentru a fi consultat si nici nu mi se comunica niste date de contact ale celor care au deschis acest dosar. Ii pot acuza de lipsa de transparenta ? Asa ne purtam mai nou, ca niste interlopi, de dupa perdea ? Au trimis o servitoare de-a lor, una , cica agent Cristescu Liliana sa imi puna o hartiuta in cutia postala, anterior a urcat la etaj , sa vada militieneste daca locuiesc acolo sau nu, hartiuta fiind ridicata de un vecin de-al meu la ordinul meu direct, fiindca eu nu mai locuiesc acolo. Anterior plasarii acestei hartiute, in luna noiembrie anul trecut mi-au chemat parintii la o "audiere", eu fiind major. Ce stat militienesc este acesta ? Ce legi de interlopi ascunsi dupa perdea fac acestia ? Mi se comunica doar o adresa, o data si o ora la care sa ma prezint. Este un biletel, nu e nici macar aviz postal de recomandata. Este normal ? In conditiile in care le pot demonstra ca ca o casuta postala este o locatie oricand violabila si neconfidentiala !!! Ajutor, VA ROG !!!