Buna ziua. Am inteles ca am deschis un dosar penal de catre Politia Transporturi Craiova. Eu fiind din Bucuresti. Cat de legal este ? Dosarul nu este afisat public pe internet pentru a fi consultat si nici nu mi se comunica niste date de contact ale celor care au deschis acest dosar. Ii pot acuza de lipsa de transparenta ? Asa ne purtam mai nou, ca niste interlopi, de dupa perdea ? Au trimis o servitoare de-a lor, una , cica agent Cristescu Liliana sa imi puna o hartiuta in cutia postala, anterior a urcat la etaj , sa vada militieneste daca locuiesc acolo sau nu, hartiuta fiind ridicata de un vecin de-al meu la ordinul meu direct, fiindca eu nu mai locuiesc acolo. Anterior plasarii acestei hartiute, in luna noiembrie anul trecut mi-au chemat parintii la o "audiere", eu fiind major. Ce stat militienesc este acesta ? Ce legi de interlopi ascunsi dupa perdea fac acestia ? Mi se comunica doar o adresa, o data si o ora la care sa ma prezint. Este un biletel, nu e nici macar aviz postal de recomandata. Este normal ? In conditiile in care le pot demonstra ca ca o casuta postala este o locatie oricand violabila si neconfidentiala !!! Ajutor, VA ROG !!!