avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Activitate Dumitru_99

Activitate Dumitru_99

Bună, am o întrebare pentru cei care mă pot ajuta,pe aceasta cale va mulțumesc încă de acum !
Tatal meu decedat împreună cu mama mea care este în viață dețin un teren extravilan în alt Județ ( în satul natal ) ..
Pe acest teren i la lăsat unchiului ( fratele tatălui) sa îl lucreze fără nici un act cv de arendare sau concesionare , la acest unchi a rămas și titlul terenului.,
La câțiva ani după moartea tatălui noi ,moștenitorii împreună cu mama ne-am decis sa vindem acest teren,deoarece noi nu locuim în acel Județ..Aducându-i la cunoștință unchiului și cerându-i totodată titlul el a refuzat sa ni-l dea ,deoarece susține ca el ia dat o suma de bani tatălui și el i la vândut...după câteva contraziceri a zis ca de fapt i la concesionat pe 35 de ani printr-o declarație făcută de mana ..la fel tot după câteva contraziceri a zis ca pe 90 de ani ia concesionat..hmm..se contrazice singur ... chestia e ca eu l-am surprin pe tatal vorbind telefonic și spunându-i ca nu ii trebuie bani pe arenda sau cv pt ca îl lasă sa îl lucreze asa și ca nu vrea sa îl vândă și mai cv.,teoretic nu putea sa facă tatal nimic fără mama deoarece e pe amândoi terenul ..
Întrebarea e cum putem întra în posesia Titlului pentru a putea vinde terenul ?? Menționez ca după tatal decedat sa făcut succesiunea și toți suntem de acord sa vindem terenul ! Vă mulțumesc frumos Domnul să vă binecuvinteze !