avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Activitate amanzat

Activitate amanzat

Din fericire s-a rezolvat problema si vineri am reusit sa ridic masina din service.
De fapt termenul de avizare aparea ca fiind 48 ore, dar nu acest lucru nu aparea ca fiind o cauza de exceptare de la plata.

Relatia mea cu aisguratorul pana acum a fost de 4 ani de casco + rca fara nici un eveniment, iar problema aparuta acum mi se pare o bataie de joc din partea asiguratorului. Se putea refuza din start acceptul de intrare in reparatie si atunci nu se ajungea aici.
In urma cu aproximativ o luna am deschis un dosar de casco pentru a rezolva unele zgarieturi aparute in parcare sau de la pietrisul imprastiat in timpul iernii care au aparut de la inceputul anului.

Cu toate ca am explicat ca sunt mai multe evenimente mi s-a cerut dau o data aproximativa cand am vazut prima zgarietura... si am dat data de 10 Ianuarie...

Masina a intrat acum 3 saptamani in service, s-a primit acceptul de intrare in reparatie, iar acceptul de plata s-a cerut aproximativ acum o saptamana. Azi m-au sunat de la service sa-mi spuna ca s-a refuzat acceptul de plata din motiv de avizare intarziata (mai multe de 2 luni de la producerea evenimentului).

Teoretic s-au deschis doua dosare unul pt care mi s-a cerut neaparat o data aproximativa cand am observat evenimentul (zgarieturi bara spate) si celalalt fara nici o data pe motiv de zgarieturi aparute din cauza petrisului de pe sosele.

Masina momentan e blocata in service.... Mai am vreo sansa sa mai recuperez ceva in acest caz?