avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Activitate Cătă2001

Activitate Cătă2001

Asa stiam si eu, dar am întrebat fiindcă o altă asistent BFKT are salon de masaj terapeutic cu PFI ( la noi ordinul asistenților medicali îti da drept de liberă practică doar pe baza unui contract de muncă, prestări servicii sau de colaborare, această asistenta mia zis ca sia deschis cabinetul cu PFI și asigurarea de malpraxis ia dat cei de la ordinul asistenților medicali pe baza unui contract de munca făcut pe ea ( ea susține ca sa angajat pe ea însăși, sa te pui și amca poți si cu PFI desi eu știam că numai cu SRL poți să te pui pe tine și angajat, când am întrebat care a fost etapa mia spus că nu știe exact fiindcă de asta sa ocupat contabila ei).
Cine se pricepe la legislația muncii pe partea de sanatate ( activitatea de asistent medical BFKT pe partea de antreprenoriat) rog tare mult să mă lamurească

Cornel Vasile a scris:

Nu va puteti angaja singura daca sunteti PFA sau PFI.... este valabil doar pentru cineva care are SRL

Buna ziua, întrebare mea ar fi, daca am un cabinet de masaj ( eu fiind asistent medical BFKT) cu pfa sau pfi îmi pot face mie însumi și un contract de muncă/prestări servicii sau asta este valabil doar pentru cineva care are SRL?
Bună ziua, sunt asistent medical BFKT și vreau să de deschid un cabinet de masaj terapeutic și dermato cosmetica facială și remodelare corporala ca persoană fizică autorizată, întrebarea mea ar fi ordinul asistenților medicali îți cere contract de colaborare ca la asistenți AMG ( generaliști) pentru a primi autorizația de funcționare și asigurarea de malpraxis, sau la asistenți medicali BFKT nu este obligatoriu să aibă contract de colaborare ?