avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei bun

Activitate Andrei bun

Bună seara am următoarea situație în care vă cer o părere oficială

Am fost căsătorit cu 2 copi în urma divorțului unul dintre copii a rămas la mine unul la mama conform sentinței de divorț au trecut 10 ani între timp băiatul care a rămas în custodia mea a împlinit vârsta adolescenței , i-am cumpărat mașina aproape nouă și l-am angajat la service auto al meu ca și practicant pentru terminarea școli de mecanic în perioada aceasta i-am cumpărat un apartament nou direct de la dezvoltator ca se simtă motivat mergeam cu el la bancă și dădeam bani Chas în mâna ai băga în contul lui după care el făcea plățile pentru apartament către dezvoltator
Tragedia a făcut ca la 25 ani a decedat în accident rutier
Acum fosta soție care s-a recăsătorit și mai are un copil din nouă căsătorie vrea jumătate din apartament cu pretextul ca i se cuvine

Știu ca trebuie sa apelez la un avocat dar până atunci doresc sa întreb ce șanse are ? Subliniez ca

Apartamentul l-a achiziționat băiatul care conform sentinței de divorț a rămas la mine
De la dezvoltator am achiziționat și eu ca tata încă 4 apartamente
Atât dezvoltatorul cat și alți martori pot confirma faptul ca băiatul meu a primit de la mine bani la vârsta de 18 ani pentru a-l cumpăra
Cumpărând 5 imobile am considerat ca e normal sa il ajut financiar la început de drum sa ai cumpăr și lui unul el având 18 ani practicant in SRL ul meu deci nu avea o sursa de venit pentru a-l achiziționa
Eu intenționez să-l redobândesc și ulterior să il donez celuilalt băiat care e și el acum major
Ce șanse are fosta sotie sa beneficieze de o anume parte

Pot să-l redobândesc și ulterior să-l înstrăinez probabil prin donație celui de al 2 le-a fiu al meu

Vă mulțumesc pentru eventualele răspunsuri