avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate cipri20047

Activitate cipri20047

Eu nu am dat bani părții vătămate, partea vătămată a fost despăgubită deja de asigurare.
A depus plângere împotriva mea.
Păi polițistul a spus ca și dacă depune plângere dacă nu are peste 90 de zile se clasează
Buna! Am avut un accident în octombrie 2023 din vina mea, unde a rezultat rănirea unei persoane. Persoana era pe trecerea de pietoni, iar din cauza faptului ca era noapte, ploua, bulevardul pe care s-a întâmplat accidentul are mulți copaci pe mijloc si ii destul de greu mai ales noaptea sa vezi vreun pieton, iar pietonul era mic de statura cu gluga în cap nu am putut evita accidentul. Din ce auzeam pietonul era sub influența alcoolului si iarăși auzeam ca este o persoana cu probleme psihice. Eu nu am fost sub influența alcoolului sau a altor substanțe, după accident pietonul a avut o fractura de bazin în 3 locuri, am acordat primul ajutor si eu am sunat la 112, în timpul ce așteptăm sa vina ambulanță si încercăm sa țin victima conștientă îmi cerea diverse sume de bani pentru a ne împacă. De la accident îmi prelungesc dovada periodic. Aș vrea sa știu daca pot sa îmi fac o noua categorie de permis? polițistul care se ocupa de cercetări mi-a spus ca de la medicina legală i-a dat 80 de zile de îngrijire medicală ce ar însemna ca se clasează dosarul si ar urma sa îmi suspende dreptul de conducere 6 luni. Din ce am încercat sa mă interesez am auzit ca aș putea sa contest ca excesivă suspendare pe 6 luni ținând cont si de detaliile atenuante? Cum s-ar putea soluționa mai repede dosarul? Mulțumesc