Buna ziua
Cind am cumpărat apartament am pus ușă și am amenajat o boxa sub apartament și aveam lucruri personale și pachete cu gresie depozitate acolo.
Acum boxa de sub apartamentul meu este ocupată abuziv.
Administratorul mi-a spus ca poate e ocupată de un nepot, este a unui nepot al unei foste proprietare.
Proprietara a vândut apartamentul acum 2 ani.
Acel nepot NU a locuit niciodată în scara acestui bloc și nici nu cred ca are acte pe acea boxă.
Administratorul l-a rugat sa arate act de proprietate. Nepotul a refuzat.
Administratorul a întrebat la SPIT cine e proprietarul și i s-a spus ca e secret ca nu se poate afla acest lucru.
Eu cred ca trebuie înștiințat ca trebuie sa prezinte actul de proprietate în termen de 7 zile.
În caz contrar sa elibereze boxa.
Altfel voi chema politia și voi sparge lacătul și ii voi pune lucrurile în afara boxei.
Dacă nu are act pe boxa și nu locuiește în scara blocului unde se află boxa el nu are dreptul de a ocupa acest spațiu.
El locuiește într-un alt cartier.
Dezvoltatorul care a construit blocul NU a vândut boxe.
Va dați seama: acest nepot intra în bloc (are încă cheile de la întrare în bloc și mai are încă o cheie de la ușă întrare la subsol).
Intra și iese cind vrea deși nu este proprietar și nimeni nu știe cum îl cheamă toți spun că este "nepotul" fostei proprietare.
Nu știu ce are acum în boxa, dar cred ca are motorina ca miroase foarte tare.
Nu pot sa chem pompierii pentru ca nu sunt sigură ca are motorină în boxă, poate o fi otrava de șobolani....nu știu.
Am mai consultat 2 avocați (probabil nu aveau experienta in aceste situații si nici ei nu stiau alți avocati/colegi care ma puteau ajuta)
dar nimeni nu știe ce trebuie făcut.....
Deci eu am cumpărat acest apartament la parter acum 20 ani și am ocupat boxa de sub apartament.
Boxa eu trebuie sa o izolez termic pentru ca e foarte frig iarna. Am îmbătrânit și iarna mi se pare foarte frig în apartament.
Nu am act pe boxa.
Exista o alta cale de a afla dacă este proprietar pe boxă, fără sa îl chem pe nepot în instanță?
Eu aveam acolo gresie, cind a spart ușa, nu a anunțat vecinii și a ocupat abuziv boxa mi-a furat si gresia noua si toate lucrurile personale.
Fosta proprietară și nepotul ei sunt persoane foarte agresive (verbal).