avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru Madalin

Activitate Alexandru Madalin

Va multumesc pentru raspuns. Sunt niste mesaje date doar de mine catre ei din care reiese aceasta problema , mesaje in care le spun ca ei nu raspund. Despre acele probe audio , se pot lua in considerare ? Multumesc inca odata
Buna ziua ,

Am o situatie prin care am dat o suma de bani imprumut nasilor de cununie , mentionez faptul ca nasa este si de botez .

In urma cu aproximativ 1 an jumatate , m au contactat pentru a avea o discutie , am fost la ei , mi au aratat o hartie de la banca ( detin o poza la aceasta hartie ) si ca au nevoie de suma de 16 500 lei .

Le am dat aceasta suma fara a face un act la notar , am mers pe incredere in conditiile in care nasa este din familie , parintii ei sunt nasii parintilor mei de cununie si nasii tatalui meu de botez.

A 2 a zi dupa ce le am imprumutat suma de bani , mi au trimis o chitanta de la bancomat ca au depus suma respectiva de bani la aceiasi banca de la care era si hartia mai sus mentionata.

A trecut aceasta perioada in care am mai vorbit , intalnit . De aproximativ 8 luni , nu mai raspund la telefon , mesaje ca sunt ocupati , ca nu au bani , ca stai ca te sun eu , texte de genul, tot apar masini in curte , unele mai ieftine altele mai scumpe , chiar sarite de 10-12 mii euro.

Detin inregistrari audio in care reies ca le am dat aceasta suma de bani.

Mentionez faptul ca nasu , mai are 2 probleme cu legea . una dintre ele fiind ca a condus sub influenta alcoolului si a 2 a este o problema tot legata de o suma de bani si este executat silit prin instanta.

Ce ma sfatuiti sa fac ?

Am fost la diversi avocati si m au asigurat ca pot sa le pun cruce banilor.

Va multumesc .