avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate Melody1313

Activitate Melody1313

Buna ziua, problema este urmatoarea: aveam cartela prepay vodafone de multi ani si in decembrie 2024 am achizitionat un telefon cu abonament de la vodafone vrand sa pastrez acest numar (nicaieri nu zicea schimbare de numar, in contract apare tot numarul meu), am platit avans si apoi am primit un mesaj cu contractul si am raspuns da pentru semnatura electronica, imediat dupa ce am facut asta numarul meu a devenit "invalid", nu mai puteam primi mesaje sau apeluri si nici efectua, a ramas asa desi in cateva zile mi a venit telefonul prin curier, am incercat sa contactez vodafone pe email si mi s a spus ca au fost "dificultati tehnice" si vor fi rezolvate, nu s au rezolvat am sunat la vodafone de pe alt numar si mi s a spus la fel ca abonamentul nu este activat si ca va face cerere mai departe sa l activeze. Pana acum nu s a schimbat nimic si eu nu am primit nicio factura nici in contul MyVodafone (unde la facturi scrie ca n am niciun serviciu activat) si nici pe email sau fizic. Acum folosesc un numar Orange, deci daca eu nu platesc nicio factura la Vodafone pentru ca n am primit niciuna ce se poate intampla? Sau ce ar trebui sa fac in situatia asta? Factura trebuia sa primesc ptc in contract scrie ca o voi primi pe 20 in fiecare luna dar n am primit nimic desi am telefonul. Multumesc.