avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Activitate cosi1972

Activitate cosi1972

buna ziua,
detin certificat calificat. am completat C800 pentru inregistrarea ca utilizator SPV, am primit mesaj de la ANAF ca totul e ok, insa atunci cand intru pe site cu mine ca user tot nu vad acel buton de "Dosar Fiscal" si subsecvent, butoanele pentru "Vector fiscal", "Situatie sintetica" , cele pt declaratii. Am pus intrebarea si ANAF-ului, insa nu mi-au raspuns inca. Exista vreo solutie? Am omis vreun demers, vreo etapa? Multumesc anticipat!
Buna ziua,

Am organizat recent o zi de miscare cu multiple probe de alergare, de la 1 km la semimaraton. Declaratiile pe propria raspundere date de participanti sau de parinti pentru copiii minori cum ca sunt apti pentru competitia la care participa si ca exonereaza organizatorul de eventuale consecinte; cat timp se pastreaza, daca se pastreaza?

Cu stima
Buna ziua,

este un bloc cu balcoanele in exterior. e posibil ca autorizatia de constructie pentru extinderea cabinetului medical de la parter sa permita pe inaltime depasirea plafonului? unei rude care sta la etajul 1 i-a ajuns constructia pana la jumatatea balconului, iar constructorii sustin ca au o autorizatie in regula. multumesc anticipat!
va multumesc. eroarea de rationament imi apartine. mi-e clar ce am de facut. daca obtinerea certificatelor de mostenitor ma costa mai mult decat banii oferiti pt actiune, mi-e teama ca nu voi initia demersuri..
cu stima
Buna ziua,
Sunt doi fii si tatal . Mama a murit in 2005. Au ramas in indiviziune nefacand succesiunea si doresc sa ramana asa. Insa printre altele a ramas dupa ea o actiune pe care doresc s-o vanda. Exista si o adeverinta de la Depozitarul Central din Bucuresti care ii certifica existenta. Stiu ca actele de dispozitie privind bunuri in indiviziune sunt supuse regulii unanimitatii. Acordul exista. Ce ar trebui sa facem astfel incat tatal sa vanda fara probleme respectiva actiune? Ce fel de act? La ce suma si/sau procent se ridica cheltuielile?

cu stima,
multumesc, legally aid si scuze pentru calcatul pe alaturi. va depune o cerere la judecatoria de aici.
cu stima
Buna ziua,
unui amic i s-a-mplinit termenul de incercare de vreo 6 luni. avea 1 an cu suspendare + 2 ani. inca figureaza in cazier. daca din acest motiv intampina probleme la angajare sau daca, pentru a obtine hotararea cu mentiunea definitiv si irevocabil trebuie sa faca mai multe drumuri care implica cheltuieli - sentinta apartine unei judecatorii care nu e in localitatea de domiciliu - , are ceva la indemana sa-si recupereze prejudiciul - moral si material? e posibil sa fiu in eroare, dar sintagma "reabilitare de drept" nu presupune implicit neinterventia in nici un fel a condamnatului? eu consider ca treaba tine exclusiv de autoritatile implicate care ar trebui sa-si faca datoria.
cu stima
multumesc.
cu stima,
Cosmin
multam, legally_aid,

invinuitul cu pricina e pe un traseu existential teribil de alambicat. simplu si in valaha, o condamnare cu executare i-ar "pune capac". in cam toate sensurile rationabile.
zice-se ca dreptul e si o matematica a stiintelor sociale. matematic vorbind, pedaland pe cartea asumarii si caintei - cu 320 indice 1 CPP - , cam ce sanse are la o condamnare cu suspendare?