avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor De ce nu pot accesa dosarul fiscal?
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

De ce nu pot accesa dosarul fiscal?

buna ziua,
detin certificat calificat. am completat C800 pentru inregistrarea ca utilizator SPV, am primit mesaj de la ANAF ca totul e ok, insa atunci cand intru pe site cu mine ca user tot nu vad acel buton de "Dosar Fiscal" si subsecvent, butoanele pentru "Vector fiscal", "Situatie sintetica" , cele pt declaratii. Am pus intrebarea si ANAF-ului, insa nu mi-au raspuns inca. Exista vreo solutie? Am omis vreun demers, vreo etapa? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 23:23, 28 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca nu mai exista acea sectiune din formatul vechi. SPV are o noua structura. Pentru fisa mergeti la "solicitari/ informatii" si selectati "fisa rol" pentru fisa contribuabil (de exemplu). Solicitati informatia si o veti primi in format pdf in sectiunea "mesaje"
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
adema1980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am deschis un srl-d in 2015 eleanordum eleanordum Buna ziua! Am deschis un SRL-D in 2015, iar in 2016 am facut toate demersurile la ONRC pentru a suspenda activitatea firmei pentru o perioada de 3 ani. Dupa ... (vezi toată discuția)
Vizualizare date introduse in revisal vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti unde sau cum pot vizualiza daca in istoricul unui salariat inregistrat in revisal apare sporul de vechime pe o anumita ... (vezi toată discuția)
Nu am contabil; ce fac cu declaratiile? Cristink Cristink Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, am ramas fara contabil si nu pot gasi un contabil in asa scurt timp pt depunerea declaratiilor de TVA si a ... (vezi toată discuția)