avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor De ce nu pot accesa dosarul fiscal?
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

De ce nu pot accesa dosarul fiscal?

buna ziua,
detin certificat calificat. am completat C800 pentru inregistrarea ca utilizator SPV, am primit mesaj de la ANAF ca totul e ok, insa atunci cand intru pe site cu mine ca user tot nu vad acel buton de "Dosar Fiscal" si subsecvent, butoanele pentru "Vector fiscal", "Situatie sintetica" , cele pt declaratii. Am pus intrebarea si ANAF-ului, insa nu mi-au raspuns inca. Exista vreo solutie? Am omis vreun demers, vreo etapa? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: adema1980 , utilizator 23:23, 28 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru ca nu mai exista acea sectiune din formatul vechi. SPV are o noua structura. Pentru fisa mergeti la "solicitari/ informatii" si selectati "fisa rol" pentru fisa contribuabil (de exemplu). Solicitati informatia si o veti primi in format pdf in sectiunea "mesaje"
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2017
adema1980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt documentele care pot fi transmise prin spațiul privat virtual spv pentru o pj? ileanamoanta ileanamoanta Certificatul de atestare fiscală PJ poate fi obţinut și online? Care sunt documentele care pot fi transmise prin Spațiul privat virtual ... (vezi toată discuția)
Vizualizare date introduse in revisal vanatorul vanatorul Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti unde sau cum pot vizualiza daca in istoricul unui salariat inregistrat in revisal apare sporul de vechime pe o anumita ... (vezi toată discuția)
Despre tva mioara2012 mioara2012 Buna ziua. Va rog o informatie: daca un SRL infiintat in 2003 nu a avut activitate 10 ani, nu a depus D300 decat in primii doi ani si acum vrea sa reactiveze ... (vezi toată discuția)