Buna ziua. In 2024 am facut o sesizare la politia locala, la Disciplina in constructii, cum ca un vecin a ridicat o poarta pe calea de acces spre bloc, proprietate publica. In luna iunie 2024 primesc raspuns cum ca e ridicata fara autorizatie, intr-o zona de protectie a monumentelor istorice si ca au fost sesizate organele de cercetare penala. Acum, 7 luni mai tarziu, am revenit cu o adresa tot la ei, intreband de stadiul sesizarii. Am primit acelasi raspuns, ca au fost sesizate organele de cercetare penala, in plus declinandu-si competenta de a putea lua alte masuri. Lucru care pare just, conform site-ului lor.
Intrebarile mele sunt mai multe. In cazul in care se va face ceva pe aceasta speta, la ce ar trebui sa ma astept? Vor reveni ei cu informatii noi, chiar daca sunt favorabile, chiar daca nu? Daca chiar au fost sesizate organele de cercetare penala, daca vreau ca la un moment dat sa mai intreb de stadiul sesizarii, cui sa ma adresez acum si pe baza a ce, unde a putut ajunge sesizarea? Ca la acest birou nu mai pot. Am doar numarul adresei de inregistrare la politia locala si un numar al raportului de control. Sau ar fi trebuit sa spuna mai multe in raspuns?Am primit opinia ca este un raspuns evaziv care sigur denota faptul ca se va face ratacita. Momentan mie mi-ar placea sa cred ca nu va fi asa.