Eu și soțul meu stăm acum fiecare la părinți lui din cauza soacrei mele. El are 1 dosar pentru conducere sub influența substanțelor interzise, 1 tot pe aceeași temă care încă nu a inaintat și 1 dosar pentru trafic de droguri ( 2 luni arest + in momentul de fata arest la domiciliu ), nu are nimic pe numele lui, nu a mai lucrat din 2020 (România) și 2021(Anglia). Eu am lucrat permanent aproape, am indemnizație și un job la care mă voi întoarce, casa unde stau are acte pe numele bunicului și toate condițiile. Din cauza socrilor nu merg cu fetița la tatăl ei și nici el nu poate veni din cauza arestului. Menționez ca în cei aproape 2 ani ai fetiței eu am stat cu ea mai mult de 90% din timp, părinții mei m au ajutat și cu bani și cu fetița când aveam nevoie să merg la doctor, părinți lui cu absolut nimic. Am avut grijă de copil atât fizic cat și material și pot dovedi asta prin extrase de cont. În urma unei cerți în 2023 soțul m a gonit cu fetița ( am venit la părinți), în 2024 am venit din nou la părinți din cauza soacrei. Ce șanse am să primesc custodia copilului ? Ce trebuie să fac să demonstrez ca doar eu am îngrijit o și ei nu au avut niciun fel de responsabilitate ? Cat ar costa să reușesc să iau costodia fetiței ?