Bună ziua ,mă confrunt cu o situație și anume :am cumpărat un teren prin cvc. Am făcut cadastru tot apoi vecinul de langa mine m am trezit că și a făcut gard ,toate bune până am început construcția casei mele și când am făcut ridicarea topo mi au spus că vecinul este intrat la mine 60 cm eu comunicandu i asta și rămânând sa o soluționăm amiabil acum recent sa făcut o cadastrare generala la care topografu nu a avut acces pe terenuri și nici na consultat vre un act de propietate sau sa ne înștiințeze că să îi facilitam accesul ,aceasta a măsurat de unde era gardul ceea ce a găsit în teren și automat acu nu mai apare intrat cu aceei 60 cm ceea ce o sa îmi pună probleme dacă cumva se răzgândește vecinu iar prin noile măsurători in loc de 12,50 m la deschidere strada am 11.70 ceea ce nu este normal din cauza asta nu pot face un drum de acces deoarece gardul vecinului făcut abuziv sta pe un pinten de pământ de 1.5/1.5 care este la mine in curte și rămăsese sa facem amândoi subzudire sa scap de acel pinten însă acu sa răzgândit decNd cu noua măsurătoare ,ce pot face in aceste condiții deoarece eu pic cel mai păgubit