avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Activitate Mirela1204

Activitate Mirela1204

Răspuns la discuția Mă simt hărțuită

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Nu, nu e tarziu, mai ales ca, din cate ati scris, hartuirea continua.

Nu știu daca pot sa mai fac ceva, am martor pe celui care i a trimis pozele dar nu apar in conversatie pentru ca au fost cu vizualizare unică si nu cred ca o sa faca nimeni in privinta asta (plus că el la randul lui mi a trimis poze cu alta fată, minoră fiind). Țin sa mentionez ca am mai multi martori carora le am povestit si arătat dar nu am multe probe
Răspuns la discuția Mă simt hărțuită

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Fix pe asta mizeaza si el, pe rusinea si frica dvs.

Faceti de urgenta reclamatie la politie.

A trecut un an de la primele amenințări, inca mai pot face reclamație?
Bună seara, am o întrebare. Sunt disperată si nu știu ce să fac.
In urma unei relatii toxice de 2 ani si jumătate am decis să mă despart de e el pentru că nu îmi făcea bine. Din cauza neaceptării faptului ca l am părăsit m a amenințat cu poze mai intime făcute în relație, fiind in aceeasi clasa de liceu, m a făcut in toate felurile si m a acuzat de lucruri urâte, m a împins de față cu colegii nostrii. La o lună distanță i a trimis un videoclip intim si câteva poze (fara acordul meu) unui bărbat cu care eu vorbeam. A trecut un an de atunci si mi a fost frică să depun plângere, mă urmărește pe conturile de socializare desi il am la block pe el si familia lui cumva tot incearca sa afle viata mea, mă sună cu numere private si pune si alte persoane sa o facă si sa ma jignească. La liceu trec pe lângă el si de fiecare dată spune cate ceva. Mă simt hărțuită si urmărită la orice pas. Vă rog spune ti mi daca pot face ceva in privința lui!