avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Activitate Vmiha

Activitate Vmiha

Bună seara.
Am mare nevoie de sfatul dvs! Povestea este în felul următor: După 15 ani de muncă în Anglia eu și soțul am hotărât să ne creștem cei 2 copii în vârstă de 5 și 4 ani în România eu fiind cea care sta cu ei acasă soțul continuând sa lucreze în Anglia câte 7-8 luni pe an! Problema pe care o avem este legată cu un vecin care ne tot face probleme. Casa în care locuim a fost ridicata în anul 2015 cu absolut toate actele necesare proiect autorizație intabulare teren și casa deci cu actele noi suntem în regula. Terenul pe care este amplasata casa se afla pe colt iar prima problema pe care am întâmpinat-o cu vecinul a fost în momentul în care a fost ridicat gardul din fata casei trezindune cu poliția și primăria deoarece vecinul a făcut plângere ca am ieșit cu gardul în drum următoarea sesizare a fost când am făcut gardul care se afla pe colt și la fel sa chemat primăria și inspectoratul de stat în construcții iar anul acesta ne_-am hotărât și am făcut și gardul la hotarul cu vecinul problema gardul sa făcut din beton și prefabricat pe terenul nostru rămânând la dumnealui 5 cm din pământul nostru după ce gardul a fost ridicat la 1 sapt a venit și a început sa sape pe la fundația gardului pe motiv ca el nu a fost de acord cu gard din beton începând sa tipe la soț ca după ce o sa plece în Anglia o sa ii doboare gardul cu ciocanul și ca eu și copiii sa avem grija ce mâncăm din curte ca are el grija de noi am sesizat politia prin 112 iar acesta chiar a injurat polițiști susținând ca noi suntem cei vinovații ca trebuia sa ne tragem gardul 50 cm ca gardul nostru ii ia soarele la pomi pe care ii are plantați în curte. Menționez ca gardul de ciment are proiect și autorizație de construcție și este făcut corect pe terenul nostru. Acest gard de beton a fost făcut la insistenta mea întrucât vecinul deține un câine lup foarte mare care mai tot timpul sarea la mine în curte iar dumnealui sta pe proprietatea dumnealui și râdea și spunea vrei sa o muște pe fieta! Acum politia verifica acuzația pe care noi am făcut-o de amenințare și distrugere a gardului având martori și filmări a ceea ce sa întâmplat! Nu știu ce ar trebui sa cer în fata instantei întrucât îmi este teama ptr siguranță copiilor! Va mulțumesc!