avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Activitate Anastasiarujan

Activitate Anastasiarujan

Cornel Vasile a scris:

1. Evaluarea psihologică se realizează de către psihologii care dețin în mod valabil dreptul de liberă practică, organizați prin una dintre formele de exercitare a profesiei prevăzute de Legea nr. 213/2004 privind exercitarea profesiei de psiholog cu drept de liberă practică, înființarea, organizarea și funcționarea Colegiului Psihologilor din România, cu modificările ulterioare, înregistrate la Colegiul Psihologilor din România, precum și psihologii cu drept de liberă practică angajați în rețeaua sanitară proprie a Ministerului Transporturilor sau în cadrul laboratoarelor psihologice organizate ca societăți comerciale în baza Legii societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și agreate de Ministerul Transporturilor, pentru examinarea persoanelor care concură la siguranța rutieră.

2. Potrivit legii, in cazul avizelor de INAPT se vor menționa posibilitatea de contestație, termenul de efectuare a acesteia, precum și locul unde se va depune contestația.

3. Avizele psihologice emise de psihologul cu drept de liberă practică se pot contesta în termen de 30 zile, la Comisia centrală medicală și psihologică în siguranța transporturilor din cadrul Spitalului Clinic Căi Ferate nr. 1 Witting București.

Buna seara! Am o functie de conducere ANP si am dat un examen psihologic pentru o functie superioara la care am primit avizul inapt! Am depus contestatie in termen de 2 zile si avizul a ramas inapt!
Acum 2 ani am sustinut acest psihologic la care am fost apt...
Si voiam sa stiu unde pot contesta sa imi evalueze lucrare o comisie distinctă care sa nu aiba legatura cu psihologii din Anp!
Buna ziua!
Aviz inapt psihologic functie de conducere, se poate ataca in instanta pe contecios administrativ ?