Cum pot vedea toate chitantele sau facturile de la întreținere care nu sunt afisate la avizier?Administratorul are dreptul să îmi refuze cererea?Ce putem face daca refuză?
Nu ar trebui ca in mod legal casierul sa fie verificat de către cineva la ieșirea din bloc pt. a vedea daca sumele de bani corespund cu chitantele date? Președintele blocului nu se ocupa cu asta?Intreb pt.a preveni astfel de situații.
Buna ziua!Am avut o restanță de aproximativ 200 de lei la fondul de rulment.Acum aproximativ un an am platit o dar casierul m-a mintit ca nu se da chitanta pentru ca urmeaza sa vina un alt fond de rulment(fapt infirmat de președintele de bloc) si ca o sa-mi dea atunci chitanța pt. toata suma iar apoi a negat că mi-a încasat banii .Ma blesteama si ma împinge cand ii cer sa imi șteargă datoria plătită iar președintele de bloc imi da o explicație penibila ca nu are cum sa fi facut asta pt. ca dansul isi declara banii personali la intrarea în bloc numai ca nu e nimeni care sa il verifice. si ca e vina mea pt. că am acceptat să plătesc fara chitanta si ca sa vorbesc cu administratia pt. ca este angajatul lor si ca dansa nu ma poate ajuta..Recunosc ca nu ma ocupam eu de plăți ci mama care a decedat si ca am fost naivă sa cred povestea asta ca nu se da chitanță la fondul de rulment.Am trimis reclamația pe mailul administrației cerând sa desemneze o persoana pentru a verifica sumele de bani cu care casierul pleaca pt.ca nimeni nu o face dar nu am primit raspuns.Casierul imi rade in nas spunând ca pot sa merg la poliție ca daca nu am chitanta e degeaba.Altadata nu s-a trecut la avizier o întreținere plătită explicatia presedintei fiind ca daca fac plata dupa 22 nu apare la avizier dar de această data avand chitanta am reusit sa dovedesc ca am platit.Totusi majoritatea vecinilor nu cunosc acest aspect si ma gandesc ca e posibil sa plateasca de 2 ori aceiasi întreținere sau imi fac doar mie faze de genul ăsta.Cui ar trebui să mă adresez pentru a rezolva această situație și pt. a preveni aceste abuzuri din partea administrației ?