avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate AmaliaIoana19

Activitate AmaliaIoana19

Cash i-am dat banii nu a fost prin virament , dar am dovezi fiind mesaje recunoscând ca i-am dat banii și am făcut creditele pentru el . Și nu aș putea sublinia faptul ca din cauza lui nu mai am cu ce-mi creste copii și ne țin părinții mei ?
Bună ziua aș dori un sfat dacă se poate cu o problemă delicată. Am fost recent într-o relație de de aproximativ 1 an și jumătate, anul trecut am făcut 4 credite diferite pe numele meu pentru concubinul meu deoarece lui nu îi aproba nici un credit având nevoie de banii pentru mașina lui reparații service auto etc. , promițându-mi ca va achita luna de lună ratele . A trecut 5 luni de la luarea creditelor și nu a achitat nici o rată strângându-se multe comisioane am ajuns la suma de peste 30000 de lei . Văzând ca nu mai face față în relație din cauza ratelor și dând de greu s-a hotărât să plece și m-a lăsat singură cu ratele eu din această cauză de 4 luni de zile când iau salariul trebuie să fiu foarte atentă când intră banii să pot extrage măcar o sumă mică de acolo cat apuc deoarece îmi trag toți bănuții mei munciți , plus de asta mai am și o casă de întreținut și 2 copii pe lângă . De 4 luni de zile mă chinui așa și nu știu cum să ies la capăt am noroc doar cu părinții mei care mă ajută .
Vă rog frumos dați-mi un sfat dacă pot să-l dau în judecată cu asta având martori și dovezi în care el recunoaște ca banii aceea i-am luat pentru el .