Întâmpin o problema, am inchiriat o vila pentru 2 nopti, suma platita a fost de 4000 de lei, perfect normal pana aici.
Cu cateva zile inainte de ziua cazarii, am fost contactata de proprietar pentru incasarea garantiei, fara aceasta nu puteam folosi vila, garantie de care nu am auzit pana in acel moment si care era tot in valoare de 4000 de lei.
Pusi in fata faptului implinit si cu riscul de a nu avea cazare pentru evenimentul nostru, am platit in total 8000de lei pentru 2 nopti. (4000 cazare + 4000 garantie).
Mi s-a spus ca in termen de 7-14 zile de la plecare, se va returna garantia integral, însa au trecut mai mult de 18 zile si doamna nu doreste sa ne mai dea garantia inapoi!
Nu s-a fumat inauntru, am facut curat, am facut fimulet la primire si unul la predare ca sa aratam ca totul este intact, pentru frica aceasta a banilor pe care este normal sa îi primim. Totusi este dublul cazarii normale!
Doamna ne a asigurat ca îi vom primi, ca este o formalitate si ca se va folosi de ei in cazuri de daune grave la nivelul vilei, insa noi am lasat mai curat decat era la inceput si nimic!!
Acum spre ghinionul nostru nu numai ca nu am primit banii inapoi, dar nici la telefon nu mai raspunde!
Ce as putea sa fac in această situatie? Totusi, este o suma foarte mare ca sa pot trece cu vedera..