Bună, sa intamplat recent decesul fratelui meu in Elvetia era la munca acolo si politia locala au chemat sa informeze un membru din familia lui ca este mort dar nu au dat mai multe informatii nici la sotie sau la fiul sotiei care se aflau pe teritoriul Elvetian. Nu se cunoaste data morti nu se stie exact ce sa intamplat sau daca este el cel mort au spus probabil, nu au fost chemati nici pentru identificare ci spun doar ca este investigatie si sa asteptam. Eu sunt sora in Romania locuiesc si am incercat sa sun la ambasada sa gasesc cine se ocupa de investigatia in curs. Am trimis spre ambasada de la Berna datele mele certificat de nastere certificat de casatorie documentul meu si acum vine catre mine cerere de la polita locala si pe mail si de la consulat sa fac un test Adn. Este normala aceasta cerere bineinteles ca am acceptat sa fac testul pe teritoriul romaniei initial au cerut sa merg in Elveția si am spus ca nu pot face acest lucru. Astazi am primit confirmarea pe mail ca au contactat politia romana sa ma contacteze ceea ce urmeaza sa fac acest Test. Ok fac dar de ce nu dau informatii sau nu cer identificarea sau ce anume nu inteleg eu ma puteti ajuta cu ceva informatii, va rog!???