Buna ziua.
In 2017 s-a stricat invelitoarea de bitum a blocului si s-au produs infiltratii in apartamentul meu situat la ultimul etaj. Am anuntat la asociatie(verbal), a venit presedintele si a vazut problema, intr-un final au reparat acoperisul. Pana s-a uscat tavanul si apoi am asteptat niste ploi mai serioase(care tot nu au venit vreo doua luni) sa vedem daca totul e ok cu reparatia acoperisului, ca sa putem reface tavanele, s-a facut 2018. Asadar in februarie 2018 am reparat tavanele pe cheltuiala mea.
Imediat dupa reparatia apartamentului am plecat din tara, si de atunci pana acum am mai venit cateva zile in timpul lockdown-ului din 2020...deci nu am avut timp pentru demersuri de recuperare a contravalorii reparatiilor la tavane.
Mai pot intreprinde ceva actiuni juridice pentru recuperarea cheltuielilor acum, sau este prea tarziu ?
Cu vorba buna la asociatie am incercast si e exclus, s-au schimbat toti cei de pe vremea aceea, iar cu cei de acum nu te poti intelege, o tin pe a lor... ca ei nu stiu nimic. Desi noi, cei de pe tronson, atunci am platit contravaloarea reparatiei la acoperis prin intermediul asociatiei, cu chitanta, suma trecuta la avizier, etc. si in plus am toata documentatia foto a tuturor lucrarilor efectuate in apartament, poze in care se vede exact data executiei.
Va multumesc.