avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Activitate alcristin

Activitate alcristin

Deci până la urmă trebuie să plătesc executarea?

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Nu este relevant, va puteati intelege, puteati achita... nu va asteptati ca ei sa va fi asteptat sa va intoarceti la munca, nu?

Da asta am încercat nu s-a putut pentru că am fost în incapacitate de muncă și pe perioada cât eu sunt în țară nu sunt plătită pentru că este un contract de prestări servicii.

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Sa va fi inteles pana acum era bine, sa platiti in rate, sa verificati clauzele sa nu fie abuzive...

Eu anul trecut am accesat un credit de la un IFN menționez că lucrez la o firmă cu detașare in străinătate primind salar în euro nu lei.Acea instituție mi-a acordat creditul în condițiile menționate mai sus din motive medicale sa ajuns la neplată iar acum am primit de la judecatorie o executare silită pentru acel credit.Tot respectiva IFN spun că ei nu pot acorda credite dacă nu încasez salar în țară.atunci întrebarea mea este:cum a putut fi posibil executarea și acordarea creditului și ce pot face eu în situația dată?
Aș dori să știu cum poate o instituție IFN să ceară executarea unui dosar în condițiile în care instituția nu acordă credite în baza extraselor bancare în valută deși ei au acceptat acordarea creditului în astfel de condiții iar acum spun că nu este posibil așa ceva.Multumesc