Bună ziua as dorii sa ma informați cu privire la drepturiile unor batrani fiind de fapt părinții mei au căzut la pat de bătrânețe mama 90 tatăl 92 cu gândirea destul de buna mental mai suntem în viata 3 copii doua surori și un frate eu personal iam ajutat de aproximativ 5 ani la treburi gospodărești eventuale cumparaturii stictul necesar menționez ca batrani dispun de bunurii propuii pensii locuință după ce au căzut la pat fratele impreuna cu mine an văzut de ei schimbat pempas eu personal leam gatit zilnic și am mers la eii stam separat fiecare la casa lui în acest timp fratele ia deposedat de bunurii cu forța aceasta constând banii lichizi strânși de ei cecuri buletine acte casa pământuri tot ce aveau ei aplicându-se și rele tratamente adică fizice și psihice cu amenințării.Dupa acesta ia luat cu forța și ia internat contrar voinței lor la un spital de pshiatrie el imreuna cu soția și o fica dea lui ne cerând acordul celorlalte surori existente în viata mergând la locuință lor gasindo goala abia la o zii aflând ca au fost internărti el sa împuternicit de unul singur sa le ridice pensia fără acordul lor profitând de neputință lor și declarându-se singur la primărie ca apartinator moral și etic ce este de făcut? Eii având financiar cu ce sa se întrețină și dorința lor este de a sta în casa lor .la spital nu se da voie sai vizitam în salon decât aduși la porta 5mint și doctora care se ocupa de caz la declarat pe tata bolnav de dementa și pe el nu lam putut vedea la spital de 3 săptămâni spunându-se ca a răcit și i se administrează antibiotic fiind internați în saloane diferite întrebarea este cum putem sai ajutam și dacă este normal ca din 4 moștenitorii unul sigur să-și însușească tot menționez ca o sora este decedata având copii părinții mau rugat sa merg la politie la primărie să-l reclam pt faptele lui în aceste 3 saptamani cat am văzut de ei la pat dar am zis ca îmi este rușine nu am crezut ca va ajunge sa nui fie mila de cei care ne-au crescut și nea dat viata