avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate John Ion

Activitate John Ion

Buna seara. Am intrat intr-o belea foarte mare. Despre ce este vorba: intr-o zi eram la magazinul Paco si mi-am luat un suc. Apoi am iesit afara ca sa il beau. Cum stateam si beam sucul, mi-a atras atentia o persoana de etnie rroma de care mi-a placut. Nu am intrat in vorba cu ea. Nu o cunosteam si nici nu stiam unde sta. Dupa cateva luni, cum ma plimbam cu bicicleta, intamplator am trecut pe langa casa ei. Ea statea de vorba cu alta persoana tot de sex feminin. Nu am intrat nici de aceasta data in vorba cu ea. Apoi, cu ocazia ca am aflat unde sta, am inceput sa trec mai des pe la ea pe la poarta. Ce este drept, am trecut pe la ea pe timpul noptii. Aveam pe fata masca anticovid de teama sa nu ma vada eventual sotul ei. Ideea este ca imi era teama sa nu dau de barbat-su. Mentionez ca nu stiam daca este maritata si am vrut sa aflu. De cate ori am intalnit-o, era numai singura. Deci, imi faceam drum pe la ea pe la poarta si tot dadeam tarcoale pe la poarta ei si ma uitam peste gard sa vad daca este numai ea. Mentionez ca nu am avut intentii rele. Pur si simplu, dupa ce ma convingeam ca nu este maritata, aveam de gand sa intru in vorba cu ea si sa ma imprietenesc cu ea. Spre ghinionul meu, avea camera de supraveghere in curte, dar repet ca nu m-am dus cu intentii rele acolo. Intr-una din seri cand la fel dadeam tarcoale pe la poarta ei, aveam aceeasi masca anticovid pe fata si a iesit barbasu cu toporul la mine. Nu am avut timp nimic sa mai fac. A inceput sa dea cu pumnii si cu picioarele in mine. Noroc ca a iesit ea si l-a oprit sa nu dea si cu toporul. Apoi m-a tarat fortat la ei in curte si au inceput sa insceneze tot felul de nebunii precum ca " eu sunt acea persoana care am intrat in vorba cu fiica ei minora si mi-a spus ca sunt pedofil " si cate si mai cate. Aceasta chestie nu este adevarata. Ori m-au confundat cu vreun asazis pedofil, ori au scornit aceasta mizerie. Eu spun si repet ca nu am stiut ca este maritata si totodata nu am stiut ca are o fata minora. Toata treaba a fost ca eu cu aceasta persoana am vrut sa ma imprietenesc, nicidecum cu fiicasa minora. Apoi tot ei au chemat politia. A venit politia si ne-a luat pe mine si pe aceasta femeie la sectie pentru declaratii. Ne-a pus in camere separate. Nu stiu ce a declarat ea si banuiesc ca nici ea nu stie ce am declarat eu. Mentionez urmatorul aspect: am fost filmat de camera de supraveghere si datele anterioare. De ce spun asta, deoarece ei au reclamat la politie de mai demult precum ca " este unul care tot vine si se uita in curtea ei ". Cel putin, ultima filmare am vazut-o cu ochii mei ce fel dadeam tarcoale pe la poarta ei, dar repet, nu este adevarat ce au banuit ei. Ideea a fost ca am vrut sa aflu daca este maritata, si apoi aveam de gand sa intru in vorba cu ea si sa ma imprietenesc cu ea. Nimic altceva. La declaratia care am facut-o la politie, am vrut sa nu specific ca am fost batut, amenintat cu toporul si toate celelalte fapte. La politisti le-am spus aceste fapte precum ca am fost batut si amenintat cu toporul, dar oricum se vedeau si vanataile, dar in declaratie nu am scris asta. Si politistii mi-au spus sa nu scriu in declaratie treaba asta cu bataia. Totodata nu am scris in declaratie treaba cu bataia nu din cauza ca m-as considera vinovat, ci de frica. Eu sunt singur, orasul este mic si ei cand se aduna, umple strada. Tot domnii politisti au spus ca aceste persoane vor sa imi deschida dosar penal. Apoi eu le-am spus ca vreau sa o incheiem pe cale amiabila. Unul din politisti mi-a spus ca i-a explicat acelei persoane care a fost scopul meu si acea persoana a spus ca nu imi mai face dosar penal, dar eu unul nu prea am incredere in acea persoana. Le-am mai spus domnilor politisti si faptul ca eu daca chiar de prima oara o vedeam cu o persoana de sex masculin, nu mai continuam sa ma duc la ea la poarta. I-am spus si ei acest lucru cand aceasta a iesit din birou si totodata i-am spus ca eu nu ii fac plangere, ci vreau sa o incheiem ca si cum nimic nu s-a intamplat. Ea a zis ca da, dar nu prea am incredere. Dupa ce am terminat declaratia, ei i s-a dat niste hartii la mana, dar mie nu mi s-a dat. Am mai fost chemat inca o data, dar de data aceasta am fost chemat numai eu. Scria pe hartie sa ma prezint in calitate de reclamat pentru audiere + consiliere. Am fost chemat si de aceasta data pentru reclamatia facuta de acele persoane " precum ca s-a aflat care este faptasul ". M-am prezentat si am dat iar declaratie. Am spus exact cum am spus in declaratia anterioara, mai putin faptul cu bataia care am luat-o de la barbasu si amenintarea cu toporul. Si acestui domn politist, i-am spus ca am fost batut, amenintat cu toporul si tarat fortat in curte la ei, dar nu am scris in declaratie acest lucru. Nici acest domn politist nu mi-a dat copie la declaratie. M-as duce din nou maine la politie ca sa cer o copie la declaratie. In prima declaratie nu am dat toate aceste detalii, ci am spus atat ca am vrut sa aflu daca este maritata si apoi sa intru in vorba cu ea si sa ma imprietenesc cu ea. Abia in a doua declaratie am dat toate amanuntele. Acum, dupa cele spuse, as avea urmatoarele intrebari:

1. De ce oare ei i s-a dat hartii la mana si mie nu?
2. Dupa cele intamplate, oare ma pot alege cu dosar penal?
3. Ce ma sfatuiti sa fac?

Multumesc anticipat.