avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Activitate Marina1230

Activitate Marina1230

Si daca s-a facut sedinta cu parintii, dar toti sunt contra parintilor copilului cu adhd inclusiv invatatoarea? in loc sa se gaseasca solutii si sa fie integrat corespunzator....Sunt intr-o situatie asemanatoare...copilul meu are adhd si epilepsie... invatatoarea face discriminare intre el si ceilalti, mi-a pus toti parintii in cap neinformandu-ma despre tot ce se intampla la scoala. Am toate scrisorile medicale, tratament si terapie. Daca ajung in instanta,politie....ce se poate intampla? cum si cat ma poate afecta pe mine si copilul meu? intreb pentru ca sunt si parinte singur ....
Buna ziua,
Am copilul diagnosticat cu adhd si epilepsie. Este la scoala, dar mereu am scandaluri cu parintii ca este foarte agitat la ore, in pauze supara, loveste sau jigneste copii. Eu am informat scoala despre aceste probleme,dar doamna invatatoare tine cu ceilalti parinti in tot. Vor sa il iau de la acea clasa. Stie si directorul despre aceasta probleme dar o sustine pe invatatoare. Eu am rugat-o sa nu mai dea voie nici copiilor sa il jigneasca sau sa il loveasca, iar dansa sa nu mi-l mai dea afara de la ore si sa il abordeze altfel,sa fie mai blanda cu el. Toti ameninta cu protectia copilului, instanta,politie. Spuneti-mi va rog,daca se ajunge acolo ce se poate intampla,cum ma va afecta pe mine sau copilul, avand in vedere ca am toate scrisorile medicale si mergem si la terapie.
Multumesc !