avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Activitate BRAILEANU

Activitate BRAILEANU

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
SARBATORI FERICITE TUTUROR!!!!

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008

Stimata colega, din ceea ce ai scris imi place partea cu "prezumtia"... Asta, pentru mine, ar insemna ca esti destul de isteata sa fii anticipat faptul ca nu puteam da in detaliu Memoriul pe care l-am depus, ci doar o idee pe care fiecare sa o dezvolte si sa o adapteze situatie lor. Aceasta pentru a nu avea surpriza unui torent de memorii similare depuse la barou si in care ar fi diferit doar subsemnatii; dar, presupun ca deja stiai si acest lucru. Cat despre carcotasi ... probabil ca esti mai interesanta sa stai si sa critici pe altii ori sa te lauzi ca ai ajutat candva pe cineva, decat sa fii depus TU un Memoriu pe site atunci cand toti carcotasii asteptam ajutorul tau salvator!!!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Buna seara, da am primit un numar de inregistrare va trimit si MEMORIUL:

Domnului Presedinte,

Uniunea Nationala a Barourilior din Romania -Bucuresti

Subsemnatul………………………………..,formulez prezentul :


Memoriu


Prin care va aduc la cunostiinta ca in luna decembrie 2008,m-am prezentat la examenul de admitere in profesia de avocat. Notele pe care le-am obtinut au fost urmatoarele:

1.Organizarea si exercitarea profesiei de avocat-Admis
2.Drept civil-
3.Drept procesual civil-
4. Drept penal -
5.Drept procesual penal -

Pentru faptul ca n-am fost admis am formulat Contestatie la toate obiectele enumerate mai sus , deoarece consider ca trebuia sa am note mult mai mari. Rezultatul obtinut la Contestatie a fost urmatorul;
……………………………………………………………………………………………………………….
Rog ca atunci cand se vor reanaliza lucrarile mele :

-Drept civil
-Drept procesual civil
-Drept penal
-Drept procesual penal

respectivele Comisii sa faca trimitere si la modul in care la Contestatii urmatorii candidati au obtinut note mult mai mari. Va exemplific mai jos aceste cazuri:
…………………………………………………………………………………………………………………..
Subsemnatul, cu permisiunea dumneavoastra apreciez ca lucrarile mele n-au fost verificate in mod corect si pentru aceasta m-am adresat dumneavoastra.
Cererea mea este motivata de faptul ca exista o diferenta exagerata de mare intre notele acordate de cele doua Comisii.etc.





Data, Semnatura



DOMNULUI PRESEDINTE ………………………………………………………………….
Ideea cu presa este foarte buna!Acum sa vedem curajosii care fac ceva!!!
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Inca sunt in Bucuresti nr.0766749140
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Maine la 10 la UNBR.
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Oameni buni,haideti sa facem ceva ca pana acum doar vorbe . Sa ne spunem punctul de vedere. #-oToti ati depus memorii, dar un model nu am primit si eu,cu toate ca v-am rugat sa-mi trimiteti si mie. In fine, eu zic ca luni la ora 10 sa ne gasim la UNBR in fata. Cine vrea sa depuna memoriu, ar trebui sa-l depuna acum, nu dupa sarbatori, altfel cu cat trece timpul e mai dificil de rezolvat aceasta situatie. Ce credeti, ne gasim luni, 22 decembrie la UNBR?
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Vreau si eu listele cu rezultatele la examene din 15-12-2008 sau unde le pot gasi. Va rog trimiteti pe adresa de mail dumitruaurelianro@yahoo.com
Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Vreau si eu un model de memoriu daca se poate ,va rog frumos.Intrebare: se poate depune memoriu si la Decanul baroului.

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
Si eu sunt in aceiasi situatie si as dori sa stiu care sunt etapele de a depune un memoriu la U.N.B.R.si daca exista un termen anume .