Acum 2 ani am cumparat un imobil direct de la un dezvoltator. Dupa cumparare, am observat ca intr-un colt al bucatariei , in spatele dulapurilor,se inunda si se formeaza mucegai ( au crescut si ciuperci in timp!) Am chemat administratorul care mi-a spus ca se cunoaste problema, nu este singurul apartament in care se intimpla acest lucru, ca sunt tevile conectate gresit din constructie si trebuie spart peretele, oprita apa pe toata coloana si reparat. De 2 ani de zile ma rog de ei sa repare. Astazi, dupa amenintari multiple cu datul in judecata, au chemat in
sfirsit un instalator care mi-a dat un deviz in care scrie: " Teava de evacuare de la chiuveta a fost racordata in teava principala de scurgere , in mod necorespunzator , prin gaurirea coloanei si introducerea evacuarii prin aceasta gaura , fara a fi inserata pe coloana o ramificatie de pvc in care sa fie mu-fata teava . Mai mult , cu aproximativ 30 cm mai jos , exista o ramificatie de tip pvc pe coloana , in care este preluat condensul , ramificatie ce putea fi folosita si pentru preluare chiuvetei :. Administratia spune ca nu este responsabilitatea lor si ca nu vor suporta nici un cost, cu toate ca racordarea intre teava comuna si teava mea de scurgere la bucatarie este facuta necorespunzator din constructie si se scurge apa de pe toata coloana la mine, eu fiind la parter. Oare nu exista vreo lege care prevede implicarea aministratiei din moment ce este un punct comun dintre teava comuna si teava mea? Multumesc frumos!