avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate ancaRo

Activitate ancaRo

Răspuns la discuția taxa radio
Datele de contact le gasesti in adresa pe care ai primit-o de la ei: radiobucuresti@srr.ro
Mult succes.
Iti multumesc mult Marius.
Inca nu mi-au raspuns la mail si ma gandeam sa le trimit o recomandata.
Oricum pana la sf anului am s-o fac!!
Am vorbit cu o cunostinta care e expert contabil si mi-a spus ca ea a achitat ac taxa pt toate firmele la care a primit instiintarea de plata. Cum s-a inreg cu ea in ctb .... nu stiu. Dpdv contabil gasesti o metoda de inreg pana la urma.... dar juridic trebuie pusa problema, eu cel putin asa vad lucrurile.
Sarbatori fericite!
Sa vedem cu ce vine anul urmator.......
Deci am avut dreptate Marius... e dubla impunere. Dar nu stiu cum sa procedez.... firma nu are contract de comodat pt ca mi s-a spus ca nu e nevoie, proprietarii apartamentului (parintii mei) fiind asociatii firmei. Mai concret: suntem 3 asociati - mama, tata (in provincie) si eu cu domiciliul in Bucuresti. Eu sunt adm firmei si mama unicul angajat (casier). In cazul firmei mele (IMM) mai era nevoie de comodat??? Ma gandesc ca daca nu am acest comodat ma vor pune sa platesc ac taxa radio..... dar tot dubla impunere este prin facturarea dubla la aceeasi adresa. Nu stiu, sunt confuza si ma invart intr-un cerc vicios din care nu stiu sa ies....:(... cum sa fac Marius?

Pt Marius_es72 si TheAce,
Sunt "fericita" ca am primit si eu instiintarea de plata...... nu am studii juridice, dar am gasit ceva interesant ref la ac subiect:
În cazul în care un client casnic are consum mixt (atât consum casnic, cât si consum de agent economic) încadrarea sa la plata taxelor radio-TV se va face la categoria ersoanelor juridice (conform categoriei din care face parte firma).”
Sursa: [ link extern ]
in josul paginii la ALTE MENTIUNI - fara sa specifice temeiul legal.

In cazul meu cand firma mea se afla la sediul asociatilor (apartamentul parintilor care sunt si asociati) trebuie sa platesc taxa de doua ori pt acelasi tv si radio? O data ca pers fiz pe factura ENEL si o data ca pf? NU ESTE CUMVA DUBLA IMPUNERE? Sau ma insel....

Am primit instiintarea pe 15 dec si nu stiu ce sa fac. Cand va veni citatia, pp ca asta va urma. Sa actionez in instanta? Sa fac intampinare in instanta? E cineva care a castigat in instanta?
Ma puteti ajuta cu detalii legate de intampinarea in instanta si nr de dosar sau cazuri similare in jurisprudenta?
Astept un mesaj pe forum sau privat de la dvs..... un sfat, un ajutor.

Multumesc
Anca