Am ajuns in UK in februarie 2022 , am aplicat pentru rezidenta si raspunsul
L-am primit in octombrie 2022 , timp in care am avut o scrisoare ce imi dadea voie sa muncesc , studiez etc pana imi vine un raspuns clar . Din octombrie 2022 am primit rezidenta . Copilul nascut in februarie 2025 , am dat veniturile din 2023 respectiv 2024 , si rezidenta obtinuta la data lui octombrie 2022 . Deci acoperea perioada ce a trebuit sa o dovedesc pentru a ma incadra cu cele 12 luni lucrate in ultimii 2 ani .
Asa ca nu vad legatura pentru care mi s-a cerut rezidenta de cand eu iesit ei din ue . Cand au iesit ei din ue , eu nici macar nu eram in uk
La actele necesare scrie intr-adevar sa atasez rezidenta , dar nu scrie niciunde sa fie din 2020 . Atata timo cat este , nu inteleg care este deranjul .in acest caz cum as putea contesta ? Ce sa atasez ? Va multumesc
Multumesc pentru raspuns , motivul a fost ca nu am rezidenta din 2020 de cand au iesit cei din uk , pe motiv ca asa au toate dosarele . Dar cum sa le dau de atunci daca eu am rezidenta din 2022 ? Atata timo cat am rezidenta pe perioada in care am lucrat , ce conteaza ? Rezidenta practic nu pentru asta este ? Protejati de acordul de iesire . Dumneavoastra ma gandesc ca stiti mai bine . Inca nu am primit . Acum am sunat sa cer decizia , doar m-au sunat sa imi ceara rezidenta din 2020 ca ei asa au toate dosarele si ca nu mi se va platii nimic pentru ca nu mai este uk in ue si am nevoie de rezidenta de atunci . Ce treaba are anul 2020.cu 2025 cand am nascut eu , eu veniturile le am demonstrat in 2023-2024 , perioada in care am avut si am rezidenta
Buna ziua , am aplicat pentru indemnizatie cu venituri din uk . Am totul in regula , 12 fluturi din uk , 2 luni lucrate in ro , dovata demisiei din uk , plata taxelor , certificat bebe etc plus rezidenta mea din 2022 octombrie iar veniturile mele sun atasate din 2023 pana in 2024 . Mi s-a spus ca au nevoia de rezidenta din 2020 , dar eu abia in. 2022 am venit si am fost eligibila pentru ea prin plata taxelor anterior brexitului si intoarsa dupa brexit . Am castig in contestatie ? Va multumesc