Cabinetul se afla in relație contractuală cu CAS și sunt obligata sa am asistenta medicala. Din informațiile oferite de contabila,nu pot angaja o alta asistenta pe aceasi funcție atât timp cât actuala asistenta este în șomaj. Asta este nelămurirea mea,că nu știu cum să procedeze legal încât să nu pierd contractul cu CAS-ul, implicit reclamații ulterioare la ITM
Cornel Vasile a scris:
De unde ati dedus ca nu puteti angaja ? Codul Muncii nu are o astfel de reglementare ... acest lucru este stipulat in hotararile judecatoresti care prevad ca, desfiintarea locului de munca nu este efectiva in cazul in care postul nu este definitiv desfiintat, deoarece concedierea este urmata, la scurt timp, de reinfiintarea postului .
Violarea secretului corespondenţei. este o fapta care atrage raspunderea penala si raspunderea disciplinara a celui care o savarseste.
Angajatorul dispune de prerogativă disciplinară, având dreptul de a aplica, potrivit legii, sancţiuni disciplinare salariaţilor săi ori de câte ori constată că aceştia au săvârşit o abatere disciplinară.