avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Activitate gheorghitapodaru

Activitate gheorghitapodaru

dosarul a fost trimis catre parchet ,de la medicul legist a venit si raportul medico legal ma incadrez intre 15-18 zile ingrijiri medicale,intrebare?exista posibilitatea de a nu se da NUP pentru acest lucru?va multumesc.
Astazi am primit procesul verbal de contraventie de la politie,dosarul este incheiat si urmeaza a fi transmis parchetului,agentul mia spus ca in maxim o saptamana voi primi acasa rezolutia de NUP,sa fie adevarat ce spune el?sau ma duce cu zaharelul?
buna ziua la sfarsitul lunei martie am fost implicat intrun accident de circulatie,care sa soldat cu pagube materiale si vatamarea mea corporala,tin sa subliniez ca vinovatul am fost eu,lucru pentru care sa intocmit dosar penal celor pagubiti le-am dat RCA si nu au mai avut alte pretentii:problema mea este ca agentul care a preluat cazul mia spus ca nu o sa fie probleme si ca se va da neinceperea urmariri penale si 60 zile suspendare permis din momentul expirari dovadei de conducere,am platit din buzunarul propriu probele biologice care se spune ca ar trebui decontate de stat, dar statul nu are bani si dureaza,si constatarea pe care cel de la itp a facuto dupa accident tot eu am platito,totul ca sa urgentez un pic lucrurile,dar vad ca totul se misca ca ochiul mortului si eu ma aleg doar cu promisiuni,va rog anvatatima ce ar trebui sa fac si cat ar putea dura acest dosar care dupa parerea mea nu este ceva deosebit de grav.Va multumesc.