avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Activitate monicadicu

Activitate monicadicu

ARE CINEVA OG 40? VA ROG FRUMOS
Buna ziu si La multi ani!

:.....d-na Dicu monica este de acord cu incheierea contractului de inchiriere dar nu este de acord cu chiria lunara de 250 euro pentru 8 persoane (6 adulti si 2 minori.
D-na ..... (cumparatorul) declara ca chiria este de 250 de euro, iar in cazul in care nu se va incheia contractul de inchiriere, este de acord ca persoanele citate sa locuiasac in imobil pana la data de 28.02.2009, urmand ca de la data de 01.03.2009 acestea sa paraseasca imobilul.
De asemenea solicita ca persoanele solicitate sa achite toate utilitatile aferente imobilului.
Prezentul proces verbal s-a intocmit la Biroul executor ......................, in conformitate cu disp. art. 388 C proc.civ., in 3 exemplare.............."

....urmeaza semnaturile petentului, a persoanelor notificate si a executorului
actualul proprietar (mostenitorul) are doar el contract de inchiriere cu noi locatarii, cumparatorul (alta persoana decat mostenitorul - proprietar) ne-a chemat la executor pentru fixarea chiriei de 250 euro pe luna pentru 6 adulti si 2 minori locatarii apartamentului (proprietarul o imputerniceste in precontractul de vanzare-cumparare sa preia chiria din momentul platii avansului), noi am refuzat deoarece nu avem posibilitatea sa achitam aceasta suma, ocazie cu care ni s-a permis sa locuim in apartament pana la data de 28.02.2009 cu conditia sa achitam doar cheltuielile de intretinere (curent, apa, cheltuieli de bloc, etc...) iar la data de 01.03.2009 sa parasim apartamentul.
Din toti cei ce locuim acolo am fost doar eu si fratele meu la executor, ceilalti nu s-au prezentat, iar noi cei prezenti am semnat procesul verbal de constatatre in fata executorului inclusiv ca suntem nevoiti sa parasim apartamentul la 01.03.2009.
In aceasta situatie insemna ca am fost de acord sa locuim fara chirie (doar cu plata cheltuielilor si a utilitatilor dar si ca suntem de acord sa plecam la 01.03.2009 ????? avocatul angajat de noi asa spune.
ne-au fixat o chirie lunara de 250 euro (apartamentul se aFLA IN CENTRUL ISTORIC AL tIMISOAREI SI LOCUIM 6 ADULTI SI 2 MINORI - 100 MP). pUTETI SA MA AJUTATI CU LEGEA CARE LE DA DREPTUL SA NE EVACUEZE.
vA ROG FRUMOS SI MULTUMESC
buna, sunt monica!
locuiesc in timisoara, intr-un apartament dintr-o casa nationalizata. urmasii proprietarului au castigat in instanta casa, si au vanduto. In prezent suntem 20 familii in situatia de a fi evacuati deoarece cumparatorul ne-a marit chiriile (la pretul pietei) si ne-a dat termen pana la 01 martie 2009 ori sa acceptam chiria ori sa evacuam locuintele.
Va rog sa-mi spuneti daca este legal.