avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Activitate myria

Activitate myria

Răspuns la discuția corupere de minori
L-am recunoscut dar intrebarea era daca ea ar dori sa ma dea totusi in judecata ca era minora atunci...totusi exista un termen limita pt a depunde o plangere.reamintesc ca de atunci au trecut 3 ani.
Daca cineva are o relatie cu o fata de 16 ani si el e major,ea intre timp implineste 18 .Poate depunde plangere acum?Exista un termen limita?
Nu s-a stabilit un ordin judecatorec prin care sa achit pensia.Poate acum sunt mai clar.:)
Inca nu sunt obligat.Nu m-a dat in judecata,nimic.
Dl avocat?? Stiti ce nu am inteles? Eu de atunci si pana acum nu i-am platit pensia dar nici dat in judecata de ei sau altceva.Ei daca ma dau acum in judecata,patesc ceva,ma pot da penal?? Sau ma pot da penal cand ma obliga sa le dau pensie si eu nu o platesc?Pentru ca nu inteleg.
Nu.Deci peste 15 ani avea,nu i s-au oferit bani sau promisiuni.Tinand cont de faptul ca avea 17 ani eu n-am nicio problema,corect??Acum ramane sa incep sa-i platesc pensia pentru a evita a ma da in judecata.Daca eu nu i-am platit pana acum,au ce sa-mi faca in afara de faptul ca ma da in judecata si o sa treb sa platesc.Pana acum nu au facut niciun demers...dar....
De asta am apelat la ajutorul dvs pentru ca unde ma uit si citesc despre asa ceva scrie ca sub 18 ani e considerata minora si clar ai probleme daca ai intretinut relatii cu ea mai ales ca la mine exista dovada.Exista un termen limita pentru a depunde plangere....sa ma dea in judecata???
Am recunoscut copilul.De aceea v-am intrebat daca exista vreo problema ca ea avea 17 ani cand a ramas insarcinata pentru ca na...exista dovada.pentru ca sincer sa fiu pe unde citesc scrie destul de clar ca daca are sub 18 ani ai o problema.iar cu pensia sa inteleg ca daca ma da in judecata platesc si din urma?
Sincer in acest moment nu platesc.Daca ma da in judecata???Patesc ceva sau voi fi decat obligat sa platesc???Si daca ma da in judecata trebuie sa platesc retro sau din acel moment???
Da,avea 17 ani ...aproape de 18.M-am temut crezand ca ma poate da in judecata ca avea 17 ani.va multumesc tare mult pentru raspuns,sincer m-am linistit.Eram la pamant cu moralul.Va multumesc