avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate Diana2009

Activitate Diana2009

Răspuns la discuția Am nevoie de un sfat!
Multumesc pentru raspuns!

In aceste saptamani am facut schimb de sms-uri, din acestea se deduce ca au o datorie neachitata si ca nu imi spun de soarta cainelui. Mai sunt doctori veterinari ce cunosc situatia puiului si ca acesta mi-a apartinut.
Totusi, daca faceam un contract, acesta proteja interesele ambelor parti. Ei cum pot dovedi ca mi-au achitat vreo suma de bani in schimbul cainelui si cum ar putea demonstra ca au drept sa il pastreze?

Nu stiu ce sa va mai spun, incerc sa gasesc o solutie sau o metoda de a-i constrage sa ia masuri , sa trateze cainele, sa imi achite restul de bani si daca nu respecta aceste conditii sa pot recupera puiul.
Buna seara, tuturor!
Este prima data cand intru pe acest forum si imi cer scuze anticipat daca nu am postat unde trebuia sau daca sunt oarecum offtopic cu problema mea dar am nevoie de un sfat de la cineva in masura.

Lucrurile stau in felul urmator:
Acum aproape 2 luni am vandut un pui rasa westie, cuiva care parea sa si-l doreasca foarte mult. Cand am dat cainele, acesta era inca sub tratament si am convenit cu viitorii stapani sa ii continuie schema de tratament, uramand ca peste 2 saptamani sa se prezinte cu el la un medic vet pt a i se face o interventie chirurgicala. Aceasta interventie este extrem de importanta pt calitatea vietii cainelui in viitor si era una din conditiile pe care le-am impus cand m-am hotarat sa vand puiul acestor oameni.
In momentul in care au venit sa il ia, le-am pregatit o grila cu medicamentele ce ii trebuiau administrate, continand si data cu progamarea pe care i-o facusem pt operatie. Mentionez ca nu am facut niciun act, niciun contract cu viitorii stapani, intelegerea a fost in totalitate verbala. Am uitat sa spun ca nici nu mi-au achitat toata suma pe care o cerusem pe pui, amanandu-ma pana in ziua de astazi. Frustrarea mea nu tine numai deacest aspect,ci in primul rand ca nu mai stiu nimic de pui, din cate am inteles nu i s-a facut operatia in tot acest timp, cainele riscand sa ramana orb pe tot restul vietii. Am tinut legatura doar prin telefon si deja m-am saturat sa ma amane de pe o zi pe alta si sa nu imi spuna nimic concret de ce se intampla cu el. Pur si simplu este un abuz la bunul meu simt ! Am ajuns sa cred ca am facut o greseala facand aceasta tranzactie fara o intelegere scrisa si mi-e treama ca sanatatea puiului sa nu fie pusa in pericol.
Intrebarea mea este, dat fiind faptul ca nu mi-au achitat toata suma si nu au respectat conditiile impuse de mine, as avea sanse sa recuperez puiul? Si in ce conditii?

Imi cer scuze celor ce se vor simti ofensati de acest subiect, dar nu stiu alt forum de specialitate pe care sa postez!

Va multumesc!