avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Activitate lauraostace

Activitate lauraostace

Răspuns la discuția indemnizatie crestere copil
Buna seara. Am si eu o nelamurire. In mai 2009 am revenit la locul de munca dupa 2 ani CIC. Tot in mai 2009 am ramas insarcinata, si urmeaza sa nasc in februarie 2010. Doresc sa stiu cum imi va fi calculata indemnizatia. Va multumesc.
Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Am nascut in 12 mai 2008 si am fost la locul de munca sa primesc adeverinta pentru indemnizatie. Am primit pentru perioada mai 2007 - aprilie 2008. Eu am intrat in concediu de maternitate din 4 aprilie. Vreau sa stiu daca e bine perioada calculata sau trebuie trecut tot concediu de maternitate. Mentionez ca in concediu am luat prima pentru fidelitate care a fost impozitata.
Astept un raspuns cat mai urgent.
Va multumesc.
Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Am nascut in 12 mai 2008 si am fost la locul de munca sa primesc adeverinta pentru indemnizatie. Am primit pentru perioada mai 2007 - aprilie 2008. Eu am intrat in concediu de maternitate din 4 aprilie. Vreau sa stiu daca e bine perioada calculata sau trebuie trecut tot concediu de maternitate. Mentionez ca in concediu am luat prima pentru fidelitate care a fost impozitata.
Astept un raspuns cat mai urgent.
Va multumesc.
Buna ziua. La multi ani!
Am beneficiat de cele 126 de zile de concediu de lauzie in ultima luna de sarcina si primele trei luni dupa nasterea copilului. In acest timp am fost platita de angajator, am primit premii din care mi-au fost trase impozitele aferente. Aceste luni intra in calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului, chiar daca am beneficiat de ele dupa nasterea copilului?