ok ma-m cam lamurit acum in mare parte despre ce este vorba..acum tot ce mai am nevoie este de un avocat care sa ma reprezinte..daca sint doritori care sa o faca ... va rog lasatimi mesaj privat cu detali legate de pret si modalitate de contact multumesc
am uitat sa mentionez..procesul va avea loc in bucuresti.
In anul 2000 am suferit o condamnare de 3 ani pt infractiunea de tilharie,am executat doi ani si o luna din pedeapsa find eliberat conditionat.vreau sa dau de permis dar nu pot datorita cazierului si am inteles ca trebuie sa fac o reabilitare pentru asa ceva,problema este ca habar nu am in ce consta aceasta sau unde se poate face ea. as ramine profund indatorat daca ma-r ajuta cineva cu un sfat sau o idee cit de mica ..sint total pe dinafara iar persoane care sa se priceapa cit de cit nu cunosc. si a doua intrebare ar fi: pot apela la un avocat care sa se ocupe de asa ceva...nu prea dispun de timpul necesar pt a-mi pierde timpul alergind pe la tribunal si ar fi mai simplu pt mine daca as apela la cineva care sa se ocupe de tot fara a necesita foarte mult prezenta mea..dar daca nu se poate o voi face si pe asta...dar sincer nu stiu de unde sa incep