Stimati avocati si/sau consilieri juridici, va rog sa ma consiliati in urmatoarea problema:
- Societatea pe care o administrez poseda un teren, cu acte in regula, stuat la strada (cale de acces) in partea de est.
Vecina, care are terenul in spatele terenului societatii mele,in partea de vest, a basculat 10 gramezi de pietris pe terenul aflat in discutie, cu intentia de a-si face drum de trecere, pe scurtatura, in linie dreapta. Spun asta, deoarece, are drum de servitute in partea de sus a terenului ei. Am sesizat politia, care a facut constatare la fata locului si Raport de trimitere in judecata, pentru tulburare de posesie. (Exista 10 probe si declaratii ale martorilor care demonstreaza tulburarea de posesie).
Verificad dosarul constat ca in data de 03.07.08, Politia face Raport foarte motivat de incepere a urmaririi penale, cu 29 pagini de probe, iar in 27.07.2008 (probabil dupa interventii si mituire) face Raport de neincepere a urmaririi penale, cam cu acelasi continut, dar fara sa mentioneze probele culese si aflate la dosar.
Procurorul, dispune neanceperea urmaririi penale si specificatia ca ar fi un litigiu civil. Am facut o noua adresa la Parchet in care am zis ca-s de acord sa fie o actiune civila (Nu am stiut exact ce sa cer si cum sa procedez). Prim-procurorul mi-a respins plangerea cu recomandarea de a initia o actiune civila.
Citind Dosarul constat cu stupoare ca Politia a mistificat faptele si, impreuna, probabil, cu procurorul initial, s-au last mituiti de aceasta persoana. Faptuitoarea este medic stomatolog si repara cariile dentare ale politistilor. Faptuitoarea da declaratii mincinoase si contradictorii. Adevartul motiv pentru care "vecina stomatoloaga" a intentionat sa-si faca drum pe terenul meu este acela ca fiul ei (27 ani) nu suporta sa mearga cu masina pe un drum ocolit pentru a ajunge in strada principala. De asemenea fiul ei si prietenii acestuia doresc sa mearga cu supermotocicletele lor in viteza pe un teren drept, fara sa ocoleasca. Aces
Intrebarea mea este : cum sa procedez? Judecatoarea mi-a cerut sa-mi precizez pretentiile. Ce-mi sugerati sa fac?
Va multumesc