avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Activitate Andreea Barcaru

Activitate Andreea Barcaru

Va multumesc, acesta este raspunsul pe care-l asteptam; se pare ca "doamnele" care trebuie sa dea informatii corecte sunt prea plictisite sa faca acest lucru. Multumesc=D>
Multumesc pentru informatie, stiu ca la primaria din orasul Calarasi trebuie depuse actele, dar va intrebam daca pot intra in Concediu crestere copil pana la 2 ani, DACA mi-am reinceput activitatea dupa ce am terminat cele 126 zile de Concediu postnatal. Nu am fost in Concediu crestere copil. Sunt la serviciu acum, si vreau sa intru in concediu pt cresterea fetitei. Mi s-a spus ca nu mai pot beneficia de Concediu pana la 2 ani pentru ca am inceput activitatera, si deci... la revedere concediu.
Buna ziua

Va rog sa-mi raspundeti la o intrebare la care primesc raspunsuri diferite de la 2 institutii diferite:
Am nascun in iunie 2008 in timpul concediului de odihna si am luat toate cele 126 zile de postnatal dupa nastere; dupa terminarea lor mi-am reinceput activitatea. Veau sa intru in concediu de crestere al copilului pana la 2 ani si nu stiu daca este posibil. Eu lucrez la o firma din Bucuresti dar adrsa stabila este in Calarasi, de aceea, am intrebat la Protectia Copilui unde se depun dosarele pt concedii si mi-au spus ca se poate, dar la Camera de Munca Calarasi, acolo unde se trimit dosarele pt aprobare mi-au spus ca nu se mai poate din moment ce mi-am reinceput activitatea.
Care este raspunsul corect? Daca se poate, care este articolul din lege care mentioneaza acest lucru?

Va multumesc