avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate marian83

Activitate marian83

Discuție pierdut dovada
ce trebuie sa fac daca am pierdut dovada care mi-a fost emisa atunci cand mi-a fost suspendat carnetul?
Răspuns la discuția accident si cercetare penala
dar dupa ce am primit rezultatul de la recalcularea alcoolemiei ce trebuie sa mai fac mai departe pt a-mi recupera carnetul, mai bine zis pt a ajunge la solutia de amenda + 90 de zile suspendare?
Buna ziua!Pe data de 28.12.2007 am facut un accident de circulatie minor,cele doua persoane aflata in cealalta masina au avut 0 zile de ingrijiri medicale.Eu am avut 0.23 l mie alcoolemie, mi-au fost prelevate probele de sange si au iesit 0.3 si 0.5.S-a cerut recalcularea probelor si pe data de 15 septembrie au venit rezultatele de 0.6.Problema apare acum politistul care se ocupa de caz(la Udriste sector 1) mi-a spus ca el o sa trimita dosarul mai departe dupa ce eu am intocmit o declaratie ca am luat la cunostiinta de rezultatul recalcularii si de atunci adik de peste 3 luni nu am mai primit niciun semn.Puteti sa-mi spuneti care era urmatoarea etapa si ce trebuie sa fac in continuare pt a-mi recupera permisul pt ca fapta nu implica un dosar penal?