avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Activitate alicom14ro

Activitate alicom14ro

decretele semnate ieri privitoare la avansarea in grad a unor militari au fost publicate azi in Monitor; nu vad de ce noi am fi exceptie si ar dura atat de mult...zilele trecute un coleg a postat un calendar cu termenele in care au fost semnate si publicate decretele de numire a unor colegi din anii anteriori si diferenta intre data semnarii decretului si data publicarii era de cca 2 zile.
da...eu is din Brasov si am luat Ploiesti-ul..pozitia 19 procurori...mergand pe ideea navetei zilnice Ploiesti/ Bucuresti, optez pentru varianta Bucuresti...desi probabil ca as sta in bucuresti. O sa vb dupa masa si cu colega care a luat la procurori Valenii de Munte (pozitia 9 si care e din Sf. Gheorghe).
intr-adevar, nu se deconteaza plafonul maxim prevazut de OMJ. se scade procentul reprezentand chiria pe care ar trebui sa o platim daca ni s-ar repartiza locuinte de serviciu. La ploiesti se scade 10% din plafonul maxim de 300 de euro. Iar indemnizatia de instalare se acorda exclusiv absolventilor de INM.
si in acest caz pe cine sa credem?! o primavara frumoasa si calduroasa!
trecut-ai de brasov? trebuia sa cobori la noi la bv si veneai dimineata cu unul din noi, brasovenii...
pt silverbulet: sigur nu iei ploiesti, sa nu ma trezesc (pozitia 19) ca tre` sa ma decid in 30 de secunde in ce capat de tara ajung.. cat despre puscarii, poti sa mi le lasi ca m-am obisnuit cu detinutii de cand ii tot vad zilnic..:)
pt pozitia 26 procurori: ai sanse sa iei valeni, pt ca celalalt brasovean de la pozitia 15 vrea alexandria, iar eu-pozitia 19- iau ploiesti, daca nu prind brasovul...si uite asa are o sansa si colegul frunza la turda sau reghin
sandu de la voi de la judecatori (pe undeva pe la pozitia 50) e casatorita in brasov, iar sotul lucreaza la Parchet in brasov, asa ca s-ar putea ca optiunea din zona moldovei sa nu bata ceea ce va vrea ea.
pozitia 19 procurori: daca colega din Covasna nu ia brasovul, si nici pozitia 15, o sa iau eu brasovul, ca doar e acasa..si uite asa iar ne sucim...e clar, daca nu stim cu certitudine optiunile celor din fata, vor aparea modificari luni
pozitia 19 procurori: Ploiesti