dosarele se afla in acelasi stadiu in care erau si in ziua in care mi s-a spus ca exista suspiciuni,adica sunt la politistul de la ghiseu...acesta a spus ca se asteapta un raspuns din partea interpolului,dar totusi au trecut 8 luni de zile....
mi s-a retinut permisul de conducere emis de Republica Italia pe raza judetului Constanta in data de 21-06-2008,fiind suspendat pe o perioada de 30 de zile pt depasire prin loc nepermis.in momentul in care m-am prezentat la SPR C-ta pt a-l ridica,mi s-a spus ca exista suspiciunea de a fi fals ca urmare a verificarilor facute prin punctul de legatura Oradea,punct de legatura cu autoritatile italiene.mi s-a spus ca nu as figura in baza de date a italienilor si mi s-a intocmit dosar penal pt conducere fara permis si uz de fals.NU am primit nici o instiintare sau citatie,iar pana in momentul in care am solicitat o hartie scrisa prin care sa mi se comunice stadiul cercetarilor nu am primit nimic.mis-a dat o dovada care spune ca mi se retine permisul de conducere si dreptul de a sofa,existand suspiciuni cum ca acesta ar fi fals si mi s-a spus ca se asteapta un raspuns de la serviciul INTERPOL care sa spuna clar daca am sanu am permis valid de conducere.Va Rog sa imi spuneti,daca stiti,in cat timp Interpolul da un asemenea raspuns si de asemenea,avand in vedere ca au trecut mai bine de 8 luni,cat timp poate dura pana ce aceste dosare care mi-au fost intocmite sa ajunga la stadiul urmator. VA MULTUMESC ANTICIPAT DORU