avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Activitate mowgli

Activitate mowgli

Răspuns la discuția Tulburare de posesie sau ... ?
Pentru a amplasa un T pe proprietate privata mi-ar trebui o aprobare eliberata de Primarie sau nu este necesara ?
Sa incep cu inceputul.
Firma la care lucrez are inchiriat un sediu comercial care se afla situat intre 2 blocuri.Proprietatii ii mai este aferenta si un lot de pamant de 5 metrii latime in stanga cladirii.Lotul respectiv nu este imprejmuit de gard sau semnalizat in vreun fel.
Pe aceasi parte a cladirii exista o scara metalica pe care se face accesul la apartamentul de serviciu situat la etaj.Sub aceasta scara metalica se poate parca o masina,lucru pe care il si fac atunci cand locuitorii blocului de alaturi nu o fac.Am acceptat acesta situatie avand in vedere ca nu am vrut scandal cu "vecinii".Dar se intampla sa vin,de mai stiu eu de pe unde la 2-3 noaptea si sa nu gasesc un loc de parcare pe o raza de 100 me metri.
Am instalat o pancarta ,e drept facuta manual dar destul de mare si de-a dreptul vizibila,in care instiintez ca locul respectiv este proprietate privata si ca parcarea este rezervata firmei care inchiriaza spatiul,asta bineinteles cu acordul proprietarului.Tin sa precizez ca le-am pus la dispozitie si planul de la cadastru in care se vad clar granitele proprietatii si faptul ca ele depasesc cu mult scara sub care parcheaza ei.
Multi au inteles si nu mai parcheaza acolo dar ati se incapataneaza si chiar o fac din rea-vointa.
As dori sa imi spuneti ce metode legale de constrangere as avea la dispozitie pentru ca acest lucru sa nu se mai intample.
Este obligatorie imprejmuirea proprietatii pentru a cere sa mai parcheze masina in locul respectiv ? Nu este de ajuns notificarea pe pancarta respectiva ? Daca nu,ce ar mai trebui facut ?
Ar fi ilegala amplasarea unui T ca la parcarile inchiriate de la Primarie ?
Cui as putea sa ma adresez in cazul in care as dori reclamarea incalcarii proprietatii cu rea vointa si daca fapta lor intruneste coditiile legale ale tulburarii de posesie ?