avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate Madalin.

Activitate Madalin.

Răspuns la discuția Amenda administrativa!
Sper ca se va gasii o portita in sistemul asta "perfect"
Si chiar nu se poate face nimic?
O sa incerc sa explic cat de clar pot si corect:la examenul de incadrare directa in cadrul MIRA pt un post de agent de politie la interviu am fost respins din cauza acestei amenzi,care a aparut in evidenta lor.In afara de ea mai aveam o amenda de parcare si o amenda radar.Am intrebat motivul pentru care am fost respins si mi-au raspuns ca datorita acestei amenzi administrative.
In urma cu un an si jumatate am fost pus intr-o situatie neplacuta,din cauza unei urgente medicale a trebuit sa conduc cu permisul de conducere retinut pe 30 de zile.La intoarcerea de la spital in jurul orelor 4:30 am fost oprit de acelasi organ de politie care imi retinuse permisul,acesta mi-a intocmit dosar penal pentru conducere cu permis suspendat.Am adus de la camera de garda de la spital adeverinta ca am dus un bolnav in stare critica,dupa 4-5 luni mi-a fost data o amenda administrativa de 600 sau 700 ron nu mai stiu exact.Am platit amenda am fost mi-am luat permisul inapoi.
Problema mea este urmatoarea,am incercat sa dau un examen pentru incadrare directa in cadrul MIRA,am fost picat la interviu datorita acestei amenzi administrative care a ramas in evidenta mea.
Am inteles ca aceasta amenda se poate sterge din evidentele politie.Imi cer scuze daca vorbesc prostii,dar am auzit despre o anumita cerere de reabilitare facuta la tribunal.este o simpla fantezie?poate disparea aceasta amenda ?
Astept sfaturile dumneavostra!
Multumesc anticipat.