avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1968 soluții astăzi
Forum Activitate pitigoii

Activitate pitigoii

Răspuns la discuția Luare in spatiu
Persoana care poseda apartamentul unde locuieste nu doreste sa o ia in spatiu. Am o nelamurire insa, eu intelesesem ca dansa ar avea dreptul deplin sa locuiasca la mine din momentul luarii-n spatiu - de ce nu este asa? (drept pe care nu i-l mai pot ridica decat prin hotarare judecatoreasca, deci proces cu martori samd)
Iar in caz ca vand apartamentul unei terte persoane, matusa presupun ca nu mai are dreptul de folosinta asupra acestuia... asa este?
Multumesc mult pentru raspuns!
Discuție Luare in spatiu
Buna ziua. As avea o intrebare.
Daca iau o matusa in spatiu (persoana urmand astfel sa aiba domiciliul meu pe buletin pe viata) va decurge vreun drept pt aceasta din vanzarea ulterioara a imobilului? Mentionez ca matusa nu locuieste si nu va locui in acest imobil, dar nu are cum altfel sa-si faca buletin in Bucuresti (i-a expirat). Pun aceasta intrebare datorita neincrederii in matusa si temerilor ca aceasta va pretinde sa locuiasca la adresa mea, dar si parerii mele ca este ilegal sa ai un domiciliu pe buletin , iar cel real sa nu fie stipulat prin nici un fel de viza samd.
Multumiri anticipate!