avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Activitate Codruta Maghear

Activitate Codruta Maghear

Răspuns la discuția anularea licitatiei?
Cand executorul a pornit executarea silita asupra imobilului el a identificat acel imobil cu anumite documente, care trebuie sa fie la dosarul executional. Pe parcursul procedurii el trebuia sa faca procesul verbal de situatie, mai apoi sa dispuna o expertiza valorica pentru stabilirea pretului, mai apoi sa dea anuntul de vanzare unde trebuia din nou sa identifice imobilul.
Intrebare: Cum a facut aceste lucruri?
Intrebare: Pentru ce ii trebuie fotocopia actului de dobandire a proprietatii de catre debitoare?
Prin urmare, actul de adjudecare se intocmeste nu mai repede de 15 zile de la data licitatiei si nu mai tarziu de 6 luni, pentru a nu se perima executarea.
Ca propuneri - solicitati in scris executorului intocmirea si eliberarea actului de adjudecare, iar in caz de refuz sa va dea raspunsul motivat in scris . In acest caz aveti la dispozitie plangerea impotriva executorului prin care sa solicitati instantei sa pronunte o hotarare prin care sa il oblige sa intocmeasca actul de adjudecare si sa ii spuna cum sa il faca.
In cazul in care instanta din diferite motive constata ca intr-adevar nu se poate identifica imobilul executat pentru a fi intocmit actul de adjudecare, atunci acel executor ar trebui sa aiba mari probleme pentru ca a fost foarte neglijent in intocmirea dosarului si in acest caz are foarte, dar foarte mult de pierdut, in conditiile in care nu vreti sa il lasati asa ...in plata Domnului.