avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Activitate dana_dana

Activitate dana_dana

Bunicul meu este bolnav, are nevoie de spitalizare dar nu este pensionar si nu a avut niciodata carte de munca, mentionez ca are 70 de ani. cum pot sa ii fac asigurarea de sanantate si pe ce perioada trebuie platita? trebuie si din urma platit? se poate face asigurare si pe 6 luni? multumesc.
Răspuns la discuția Asigurare de sanatate PFA
din padurii. iti multumesc mult si iti doresc numai bine.
Răspuns la discuția Asigurare de sanatate PFA
ca sa fiu mai amanuntita, nu este vorba de mine ci de bunicul meu , care are 70 de ani, nu a avut niciodata carte de munca si este bolnav si trebuie internat,iar pentru 6 zile de internare am platit 14 mil. am vrut sa ii platesc asigurarea de sanatate si mi-a cerut sa platesc pe 50 de ani in urma ca sa fiu la zi, chiar este adevarat sau si-a batut joc de mine?? a trebuit sa completez 227 de exemplare de nu stiu ce formulare,iar la veniturile lui ar fi venit sa platesc 43 de mil. pe un singur an si m-am lasat pagubasa. cred ca m-au luat de gasca! am auzit ca se poate face pe 6 luni inainte si sa platesc doar pe 3 ani in urma...nu mai stiu nici ce sa cred.
Răspuns la discuția Asigurare de sanatate PFA
pe ce perioada se poate plati asigurarea de sanatate pe o durata inainte si inapoi, daca nu am asigurare si ne avand niciodata carte de munca.multumesc