avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Activitate BogdanI

Activitate BogdanI

Răspuns la discuția Apel
Este vorba despre pensia alimentara stabilita de instanta la care fosta sotie nu a facut apel, dar nici nu a platit conform sentintei, poate contesta o astfel de hotarare?
Răspuns la discuția Cum pot sa aflu un venit?
Multumesc pentru raspunsuri. O seara buna
Răspuns la discuția Cum pot sa aflu un venit?
Multumesc. As mai avea o intrebare. Am fost disponibilizat de la locul de munca conform art 65 din legea 53/2003. Intreprinderea trebuie sa-mi faca actele de somaj sau eu trebuie sa intocmesc dosarul? Mi s-a trimis o adecerinta cu veniturile pe ultimele 12 luni si atat. Nu era in atributia lor sa ma trimita in somaj? Multumesc
Răspuns la discuția Apel
Ma iertati ca intervin cu o intrebare. Daca hotararea este irevocabila mai poate fi atacata ?Multumesc
Buna seara,
In urma divortului , acum 4 ani, am obtinut custodia baiatului in varsta de 10 ani. Mama lui realiza un venit la o societate comerciala, din care plateste 25% pensie alimentara lunar. De un an de zile mai realizeaza un venit la firma de asigurari a fratelui ei. Ce trebuie sa fac sa deschid un proces de marire a pensiei alimentare , avand in vedere ca nu sta deloc cu copilul, nu are in intretinere alt minor si n-o intereseaza soarta fiului ei?Cum pot afla venitul pe care il realizeaza?
Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pt a fi totul legal.Multumesc